Narin Cinayetiyle ilgili Galip Ensarioğlu ağız değiştirdi. 'Bilip söylemememiz gereken şeyler var' demişti

Narin Cinayetiyle ilgili Galip Ensarioğlu ağız değiştirdi. 'Bilip söylemememiz gereken şeyler var' demişti

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili AKP'li Galip Ensarioğlu'ndan çelişkili açıklamalar geldi.

Ak Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu daha önce, "Bilip söylemememiz gereken şeyler var" ifadeleriyle dikkat çekmişti. Şimdi ise Ensarioğlu cinayetin detaylarına dair yeni bir açıklamada bulundu.

narin.webpEnsarioğlu'nun daha önce yaptığı açıklamalarda, Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili bazı bilgilerin gizli tutulması gerektiğini belirtmiş ve bu durum kamuoyunda tepkilere yol açmıştı.

Ancak, son yaptığı açıklamalarda Ensarioğlu, Narin’in amcası Salim Güran tarafından öldürülmüş olabileceğine dair yeni iddialarda bulundu. Ensarioğlu, "Narin’in görmemesi gereken bir şey gördüğü için amcası tarafından öldürülmüş olabileceği düşünülüyor" şeklinde konuştu.

galip-ensarioglu.webpEnsarioğlu, olayın soruşturmasının ciddi şekilde yürütüldüğünü ve Narin’in otopsisinin ardından cinayetle ilgili düğümlerin çözüleceğini ifade etti. "Soruşturmanın gizliliğine vurgu yaparak, yanlış yorumlara dikkat çekmek istedim" diyen Ensarioğlu, devletin ve toplumun olayı yakından takip ettiğini belirtti.

salim-guran.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.