Narin ile amcası Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı! Paylaşılan videodaki detay dikkat çekti

Narin ile amcası Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı! Paylaşılan videodaki detay dikkat çekti

Didem Arslan Yılmaz, Narin Güran ile amcası Salim Güran'ın görüntülerini paylaştı.

21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül’de yaşadığı eve 1 kilometre uzaklıkta, çuvalın içinde, taşlarla ve çalılarla örtülü halde bulunmuştu. Bu trajik olayın ardından baş şüpheli olarak tutuklanan amca Salim Güran’ın, Narin ile bir düğündeki görüntüleri ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLERDE NE VAR?

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, amca Salim Güran ile Narin Güran’ın düğün esnasında çekilmiş bir videosunu paylaştı. Videoda, Salim Güran’ın Narin’i ve yanındaki küçük kızı yanına çağırarak fotoğraf çektirdiği görülüyor. Narin, küçük kızın ayrılmasının ardından utanarak arkadaşını yanına çağırıyor. Salim Güran’ın Narin’in omzuna kolunu attığı ve Narin’in arkadaşına videoyu gösterdiği anlar da videoda yer alıyor.

Bu görüntüler, soruşturmanın seyrini etkileyebilir ve olayın daha iyi anlaşılmasına yardımcı olabilir. Narin Güran’ın ölümü ve baş şüpheli amca Salim Güran’ın bu olaydaki rolüyle ilgili detaylar hala araştırılıyor.

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE SON GELİŞMELER

Narin Güran’ın cesedinin bulunmasının ardından başlatılan cinayet soruşturmasında 22 kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında, Narin’in anne ve abisi dahil olmak üzere 8 kişi tutuklanmış, Narin’in babası Arif Güran’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi ise serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan 3 kişiye adli kontrol şartı getirilmişti.

narin-001.webp

SALİM GÜRAN’IN İFADESİ YENİDEN ALINACAK

Baş şüpheli olarak tutuklanan amca Salim Güran’ın ifadesi, olayın netleşmemiş olması nedeniyle savcılığa yeniden alınacak. Bu gelişme, olayın aydınlatılması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Amcanın silinen mesajlarının geri getirilmesi ve çalışanıyla aralarında geçen konuşma dikkat çekmişti ve amcanın yeniden gözaltına alınması gerçekleşti. Çalışanın attığı "Henüz bende değil, daha ölmemiş" mesajı dikkat çekti.

AMCANIN EŞİNE GÖZALTI

Öte yandan, tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran da Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Hediye Güran’ın gözaltına alınması, soruşturmanın genişletilmesine ve olaya dahil olan diğer şahısların tespit edilmesine yönelik bir adım olarak görülüyor.

Soruşturma ve davanın seyrine ilişkin yeni gelişmelerin, olayın çözülmesi için önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.