Narin'i amcası mı ağabeyi mi öldürdü? Şoke eden taciz iddiası! Anne oğlunu mu koruyor?

Narin'i amcası mı ağabeyi mi öldürdü? Şoke eden taciz iddiası! Anne oğlunu mu koruyor?

Narin’in cenazesi 19 günün ardından bulundu ancak katilin kim olduğu hala araştırılıyor. Soruşturma kapsamında gözler tutuklu amca, gözaltındaki ağabey ve annede...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Tutuklanan muhtar amca Salim Güran başta olmak üzere, anne ve abi de şüpheliler arasında yer alırken, cinayetin nedeni ve failiyle ilgili çeşitli senaryolar gündeme geliyor. ekran-goruntusu-2024-09-11-083228.png

  • YASAK İLİŞKİ: Narin’in annesi Yüksel Güran ile tutuklu amca Salim Güran arasında ‘yasak ilişki’ vardı. Hatta ilk ifadesinde Salim Güran’a, Narin’in annesiyle bir ilişkisi olup olmadığı, Narin’in onun çocuğu olup olmadığı soruldu. Salim Güran, “İlişkim yok. Narin kardeşimin kızıdır” yanıtını verdi. Anne ve amcanın silinen mesajları geri getirildiğinde bu konunun netleşeceği sanılıyor. Narin yasak ilişkiye şahit olduğu için amca ya da anne tarafından öldürüldü.
  • TACİZ: Soruşturmada ilk olarak Narin’in kolunda iki ısırık izi tespit edilen 18 yaşındaki abisi Enes Güran gözaltına alınmıştı. Anne, Narin’in okul dönüşünde abisinin arkadaşlarıyla bir köpeğe zarar verdiğine şahit olduğunu anlattı. Narin abisinin köpeği “taciz ettiğini” gördü, bu nedenle ağabey kardeşini öldürdü.
  • İNTİKAM: Narin’in babası Arif Güran ile amca Salim Güran arasında bir husumet olduğu öne sürüldü. Salim Güran’ın baba Arif Güran’ı hedef alan “Sana öyle bir acı yaşatacağım ki...” şeklinde bir sosyal medya mesajı olduğu gündeme geldi. Salim Güran’a sorgusunda bu durum da soruldu. Amca kardeşinden intikam için mi kızını öldürdü?

ANNE OĞLUNU MU KORUYOR?

Bir başka senaryoya göre de Narin, yasaklı madde kullanan abisi tarafından boğularak öldürüldü. Anne, olayı en baştan beri biliyordu. Olaydan sonra ilk olarak amcayı arayıp haberdar etti ve yardım istedi. Amca olay yerine gelerek duruma el koydu ve süreci idare etti. Baba Arif Güran ise Batman’daydı.

ekran-goruntusu-2024-09-11-094711.png

Aile meclisi de “Narin’i zaten kaybettik bari öldüreni kaybetmeyelim” diye düşünerek olayı örtbas etmek için her şeyi yaptı. Baştan itibaren Narin’i arayan jandarmaya eksik bilgiler verildi ve aramalar kasıtlı olarak yanlış yönlendirildi. Annenin bu süreçte çelişkili olduğu değerlendirilen bazı beyanları ve bazı konulardaki “sessizliği” soruşturma makamlarının da şüphesini çekti.

ABLA TÜLİN’İN DOSYASI DA AÇILDI

Narin'in ablası Tülin Güran'ın ölümüne ilişkin tüm kayıtlar talep edildi. Öte yandan, Narin'in cenazesi sırasında cenaze evinde yaşanan bir olay da soruşturmanın dikkat çeken noktalarından biri oldu. Bir kadın, cenaze evinde tepki göstererek diğer bir kişi tarafından yumruklanmıştı. Bu kadının ifadesi alındı ve olayla ilgili açıklamaları istendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.