Narin'i bulmak için ekipler ikiye ayrıldı ‘Kritik saat 15:15’

Narin'i bulmak için ekipler ikiye ayrıldı ‘Kritik saat 15:15’

Narin Güran'ı bulmak için ekipler ikiye ayrılarak farklı zaman dilimlerine odaklandı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için başlatılan arama çalışmalarında 17. güne girildi. Ekipler, umutlarını yitirmeden arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

narin-2.webp

EKİPLER İKİYE AYRILDI

Arama çalışmalarında yeni bir strateji izlenirken, ekipler ikiye ayrılarak farklı zaman dilimlerine odaklandı. Bir ekip, Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos saat 15:15'ten önceki olayları, diğer ekip ise bu saatten sonraki gelişmeleri mercek altına alıyor. Bu sayede olası tüm senaryolar değerlendirilmeye çalışılıyor.

narin-1.webp

MEZARLIK TEKRAR TARANDI, İZ SÜRME KÖPEKLERİ DE DEVREDE

Ekipler, daha önce de arandığı bilinen Tavşantepe Mahallesi'ndeki mezarlığı yeniden detaylı bir şekilde taradı. Görüntüleme cihazlarıyla yapılan incelemelerde herhangi bir ipucu bulunamadı. Bölgede arama faaliyetleri sürerken, iz sürme köpekleri de çalışmalara destek veriyor.

narin-3.webp

SOSYAL MEDYA TAKİBİ YOĞUNLAŞTIRILDI

Sosyal medyada paylaşılan tüm bilgiler titizlikle inceleniyor. Özel olarak oluşturulan ekipler, sosyal medya platformlarında Narin'le ilgili her türlü paylaşımı takip ediyor. Vatandaşlardan gelen ihbarlar da büyük bir dikkatle değerlendiriliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.