Narin'in abisi Enes'ten tüyler ürperten sözler! Kaybolduktan 4 gün sonra çekilmiş

Narin'in abisi Enes'ten tüyler ürperten sözler! Kaybolduktan 4 gün sonra çekilmiş

Narin'in abisi Enes Güran'ın, Narin’in kaybolduktan 4 gün sonra çekilen videosu ortaya çıktı. Videoda abi Enes'in sözleri şoke etti.

21 Ağustos’ta Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran hakkındaki soruşturma devam ediyor. 23 kişinin gözaltına alındığı cinayette, 8 yaşındaki Narin’in kaybolduktan 4 gün sonra, abisi Enes Güran’ın bir videosu gündeme bomba gibi düştü. Abinin ağlayarak Kürtçe ve Türkçe olarak konuştuğu videoda ‘Biliyorum gelecek, Anne neredeyse ortaya çıkacak anne’ dediği görüldü.

Diyarbakır’da Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin’in cesedi 19 günün sonunda evinden 3 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresinde çuvalın içinde bulunmuştu. Cesedin olduğu çuvalın üzeri taş ve çalılarla kapatıldığı belirlenmişti. Olayın ardından 23 kişi gözaltına alınırken, amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve abi Enes Güran’ın da olduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

ekran-goruntusu-2024-09-20-151854.pngAĞABEY ENES’TEN TÜYLER ÜRPERTEN SÖZLER

Narin’in neden öldüğü ve kimin öldürdüğü ile ilgili soruşturma sürerken oklar ağabey Enes Güran’a çevrilmişti. Ağabey Enes Güran’ın, Narin kaybolduktan 4 gün sonra annesiyle birlikte ağıt yakarken söylediği sözler ortaya çıktı. 25 Ağustos’ta yüklenen videoya anne Yüksel Güran’ın koynunda ağlayan abi Enes Güran’ın sözleri gündeme ‘acaba Narin’in bulunmasını istemiyor muydu?’ dedirtti.

ANNE NARİN KÖYDE ANNE

ekran-goruntusu-2024-09-20-151912.pngAğabey Enes Güran, elinde telefon ile ilk olarak ağlayarak ‘Anne Narin köyde anne’ diyerek başını annesine yasladığı görüldü. Enes ardından önce Kürtçe olarak, ‘Eve gelecek, ben biliyorum eve gelecek’ diyerek ağıt yaktı. Görüntülerde abi Enes Güran’ın annesine baktıktan sonra Türkçe olarak ‘Anne neredeyse çıkacak ortaya anne. Vallahi çıkacak ortaya’’ dediği görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.