Narin'in ağabeyinin TikTok paylaşımları ortaya çıktı. Ailesi için yazdıkları dikkat çekti

Narin'in ağabeyinin TikTok paylaşımları ortaya çıktı. Ailesi için yazdıkları dikkat çekti

Narin'in ağabeyi Baran Güran'ın TikTok paylaşımları ortaya çıktı. Narin kaybolduktan sonra ailesi ile ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Diyarbakır'da meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 8 yaşındaki küçük kızın ölümüyle sarsılan ailede, cinayetin faili hala netlik kazanmazken, 23 kişi gözaltında tutuluyor. Bunlar arasında anne, baba ve ağabeyi de yer alıyor.

ekran-goruntusu-2024-09-11-074336.png

İtirafçı, cinayeti amca Salim Güran'ın işlediğini iddia etse de, amca ile anne arasındaki yasak aşk iddiaları da soruşturmayı daha da karmaşık hale getiriyor. Savcılık, şüpheler nedeniyle ailenin cenazeye katılmasına izin vermemiş ve küçük kızın cenazesi, ağabeyi Baran Güran'a teslim edilmişti.

ekran-goruntusu-2024-09-11-074104.png

ABİSİNİN TİKTOK PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyada ortaya çıkan bilgilere göre, Baran Güran'ın TikTok hesabında kardeşinin kaybolması ve ölümüyle ilgili duygusal paylaşımlar yer alıyor. Özellikle otomobillerle ilgili yaptığı paylaşımlar dikkat çekerken, kardeşine olan özlemi de gözler önüne seriyor.

ekran-goruntusu-2024-09-11-074518.png

Narin'in ölümü sonrası da paylaşımlarına devam eden Baran Güran, diğer aile üyelerine yöneltilen suçlamalara tepki göstererek, onlara destek olduğunu belirtti. Ancak sosyal medyada yapılan yorumlarda, bazı kullanıcılar diğer aile üyelerine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

ekran-goruntusu-2024-09-11-074350.png

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor ve yeni gelişmelerin beklendiği belirtiliyor. Ailenin iç yüzü ve cinayetin gerçekleşme nedenleri hala aydınlatılabilmiş değil.

ekran-goruntusu-2024-09-11-074055.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.