Narin'in ablasının ölüm raporu ortaya çıktı. Dosyası yeniden açılmıştı

Narin'in ablasının ölüm raporu ortaya çıktı. Dosyası yeniden açılmıştı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın, 2009'da 5 yaşındayken hayatını kaybeden ablası Tülin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmada hastanenin savcılığa sunduğu ölüm raporu ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ablası Tülin Güran'ın 2009 yılında 5 yaşındayken yaşamını yitirmesine ilişkin soruşturma yeniden açıldı.

Narin Güran soruşturmasını yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Tülin Güran’ın tedavi gördüğü ve vefat ettiği Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden tüm tetkik ve dosyaları göndermesini talep etmişti.

Hastane yönetimi, 2009 senesinde kayıtlar dijital olarak tutulmadığı için belgeleri kâğıda basılı vaziyette iletti.

narin1.jpg

Gazete Duvar’ın haberine göre, bedensel engelli olan abla Tülin Güran, 2009 yılında 5 yaşındayken zatürre nedeniyle Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti.

Hastanedeki ölüm raporunda ise abla Güran’ın ölümünde herhangi bir şüpheli durum veya travma bulgusuna rastlanılmadığı yer aldı.

Tedavi sürecindeyken yaşamını yitiren Tülin Güran’ın otopsi uygulanmadan defnedildiği öğrenildi.

Basına yansıyan bazı haberlerde abla Güran’ın merdivenden düşerek öldüğü iddia edilmiş, vefat tarihi ise bazı haberlerde 2019 bazılarında da 2009 olarak gösterilmişti.

Hastane kaynakları ise abla Güran’ın 2009 tarihinde vefat ettiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.