Narin'in ailesinin 'Katil Nevzat' talimatı. Aile meclisi 3'üncü toplantıda karar aldı

Narin'in ailesinin 'Katil Nevzat' talimatı. Aile meclisi 3'üncü toplantıda karar aldı

Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. 3 kez toplanan aile meclisinin aldığı son kararda katil zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar’ı işaret ettikleri iddia edildi.

Diyarbakır'da 8. sırada yer alan Narin Güran'ın depolarıyla ilgili soruşturmada yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Milliyet Gazetesi'nin ulaştığı kaynaklara göre, Narin'in kaybının hemen ardından aile büyüklerinin toplandığı bir mecliste, tüm aile üyelerine araştırma çalışmalarını yanlış yönlendirmeleri ve yalan söylemeleri talimatı verildi. Ayrıca, yapılan son aile toplantısında katil zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar'ın seçildiği ileri sürüldü.

AİLEDEN SESSİZ KALMALARI İSTENDİ

Narin'in kaybolduğu gün aile meclisinde, başta büyük amca olmak üzere, tüm aileye asılsız ihbarlar yapmaları yönünde emir verildiği öğrenildi. Özellikle araştırmaya katılan amca Salim Güran ve diğer kardeşlere, çalışmaların yönlendirildiği ortaya çıktı. Narin'in cansız bireylerinin çalıştıklarının ardından yapılan ikinci toplantıda, büyük amcanın aile üyelerinin ve köylerden oluşanların örtülmesi ve sessiz kalmalarının talep edildiği belirtildi.

ÜÇÜNCÜ TOPLANTIDA AİLENİN ‘NEVZAT’ KARARI

İlk ifadesinde, “Bilmiyorum, haberim yok” yanıtı veren amca Salim Güran son ifadesinde, diğer aile bireyleri ile aynı şekilde katil zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar’ı işaret etti. Soruşturma makamları, Narin’in kaybolmasından sonra 3 kez toplanan aile meclisinin aldığı son kararla Salim Güran’ın bu ifadeyi verdiği bilgisine ulaştığı iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.