Narin’in annesinden abla Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili flaş çelişki!

Narin’in annesinden abla Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili flaş çelişki!

Cinayete kurban giden Narin Güran'ın 2009'da vefat eden ablası Tülin Güran ile ilgili soru işaretleri kafalarda dolaşmaya devam ediyor. Gazeteci Emrullah Erdinç'ten abla Güran annenin ifadesine dikkat çekti.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için başlatılan arama çalışmaları, 19 gün süren çabaların ardından, çocuğun cansız bedeni bir çuval içinde derede bulundu.

Narin’in ölümüne dair kesin bir neden henüz belirlenemezken, 2009 yılında vefat eden abla Tülin Güran ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Aile, küçük Narin’in ölümüne dair çeşitli açıklamalar yaparken, başka bir konuyu da aydınlatamadı. Gazeteci Emrullah Erdinç, ailenin, solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilen diğer kızı Tülin Güran’ın mezar yeri hakkında net bilgi vermediğini aktardı.

narin-guran-cinayetinde-senaryolar-katil-kim-supheler-onlarin-uzerinde-dxjx-cover-001.webp

7 YIL BAKTIM DEDİ TÜLİN 5.5 YAŞINDA ÖLDÜ

Anne Yüksel Güran’ın, 7 yıl boyunca baktığını söylediği ancak resmi kayıtlara göre 5.5 yaşında ölen Tülin Güran’ın mezarının yeri ve mezar taşının üzerindeki ismi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadığını ifade eden Erdinç, "Savcılık makamı şüphe görürse o mezar için fethi kabir talep edebilir ve ablanın mezarı açılıp öldüğünde yapılmayan otopsi daha kısıtlı şekilde yapılabilir." dedi.

Ancak, ölümün üzerinden uzun bir süre geçtiği için, bu otopsi sadece kemiklerde darbe izleri, kesici alet izleri veya kurşun izleri gibi sınırlı detayları ortaya koyabileceğini belirten Emrullah Erdinç, vücutta boğulma, darp veya boğuşma izlerinin tespit edilmesinin artık mümkün olmayacağının altını çizdi.

kapak-165408-001.jpg

Emrullah Erdinç paylaşımının devamında şunları aktardı: "Velhasıl; bu iki soruya cevap vermeyen aile, serbest kalan baba dahil, olayın aydınlatılmasına katkıda bulunmuyor aksine ifadelerin hepsi farklı olduğu için daha karmaşık hale getiriyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.