Narin'in annesinin yaktığı ağıt şoke etti 'Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor'

Narin'in annesinin yaktığı ağıt şoke etti 'Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor'

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın, Narin kaybolduktan 3 gün sonra yaktığı ağıt haftalar sonra ortaya çıktı. Annenin sözlerini duyan inanamadı.

Narin Güran cinayetiyle ilgili sır perdesi henüz aralanamadı. Polis ekipleri, katil ya da katilleri bulmak için her açıdan değerlendirme yapıyor ve çalışmalarını sürdürüyor. Tutuklu sanıklar arasında Narin'in annesi Yüksel Güran da bulunuyor ve ekipler, aile üyelerinin çelişkili ifadelerini incelemeye devam ediyor. Özellikle Yüksel Güran'ın verdiği ifadeler dikkat çekiyor.

ekran-goruntusu-2024-09-16-075910.png

Bunun yanı sıra, Narin'in Diyarbakır'daki köyünde kaybolmasından üç gün sonra Gülistan Doku'nun ailesinin yaptığı ziyaretin kaydedilen anları da gündeme oturdu. Tunceli'de kaybolan ve dört buçuk yıldır haber alınamayan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, Yüksel Güran'a sarılarak duygusal bir konuşma yapmıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Yüksel Güran'ın sözleri büyük tepki çekti.

"NE OLUR BIRAKIN, BİR KÖŞEYE ATIN! KIZIM BİLİYOR, DAYANAMIYOR"

"Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor"

ekran-goruntusu-2024-09-16-075905.png

Bu anlar, kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

ANNE GÜRAN TUTUKLANMIŞTI

Savcılık, anne Yüksel Güran ve oğlunu "çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etmişti. Ancak hakimlik, anne ve oğlunu "çocuğu kasten öldürmek" suçundan tutuklama kararı aldı. Mahkeme, dosyadaki delil durumu ve sanıkların verdikleri çelişkili ifadeler nedeniyle anne ve oğlunun tutuklanmasına karar vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.