Narin’in babası Arif Güran muhabiri hedef aldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Narin’in babası Arif Güran muhabiri hedef aldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Narin Güran’ın babası Arif Güran katıldığı bir canlı yayında cinayeti aydınlatmak isteyen muhabiri hedef aldı.

Türkiye’nin gündemine oturan Narin Güran cinayeti soruşturmasında 4 gün gözaltında kalan baba Arif Güran serbest bırakılmıştı.

Baba Arif Güran gözaltı sürecinin ardından dün ilk kez açıklama yaptı. Güran, gözaltında olmadığı ve sadece misafir edildiği yönündeki açıklamalarını yineledi. Baba Güran, ilk ifadesiyle son ifadesinin tutarlı olduğunu vurguladı.

Gazetecilere konuşan Arif Güran, “Her şeyi sizden öğreniyorum, kızımın acısını yaşayamıyorum” şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Güran, yaşadığı zor durumu ve medyanın ilgisini, kızının acısını tam anlamıyla yaşamadığını ifade ederek anlattı.

yxtws-oq3uwc-oc02j1vug.webp

FIRAT DEMİR’İ HEDEF ALDI

Narin’in babası Güran katıldığı bir canlı yayında olayın ikinci gününden biri sahada olan Halk TV Muhabiri Fırat Demir’i hedef aldı. Cinayeti aydınlatmak için sahadan bilgi aktarmaya devam eden Fırat Demir ile ilgili Arif Güran tepki gösterince gözler yine üstüne çevrildi.

Arif Güran, Halk TV muhabiri Fırat Demir’in köyün içine gelip tehdit aldığı ile ilgili “Bu kadar yalan haber olmaz ya” ifadelerini kullandı.

Muhabir Fırat Demir için “Utanmaz ilk gün geldin ben senin hemşerinim, sen benim başımın tacısın. Bir tek kelime bu insana konuşmadık. Köyün 5 km dışında röportaj yapıp bizi kötülüyor. Bize yazık değil mi, bizde insanız. İki haber yapacaksınız diye ne hakkınız var bizi kötülemeye.” şeklinde konuşarak tepki gösterdi.

ferit-demir-1024x603.png

“DELİLLERİ YOK ETMEYE ÇALIŞTI BU İNSANLAR”

Arif Güran canlı yayınındaki bu çıkışına sosyal medyadan tepki geldi. ‘Yorgun Demokrat’ adlı kullanıcı baba Güran’ın sözlerine tepki göstererek, “Narinin bulunmaması için kolluk görevlilerini oyalayıp delilleri yok etmeye çalışan bu insanlar Ferit Demir bu olayın üzerine gidince Ferit Demiri hedef haline getirdiler.” dedi

Sosyal medyadan yine tepki gösteren bir başka kullanıcı ise “Ferit demir ilk andan beri olayın aile içi olduğunu belli ki anlamış ve buna katlanmaya çalışarak orda kalıp haber yapmaya devam ediyor. Sırf verdiği şu psikolojik mücadele bile ne kadar zordur.” diyerek muhabir Fırat Demir’e destek oldu.

asdasdasdasd.jpg

asfasdasdasd.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.