Narin'in boynundaki kanamanın sırrı çözüldü. Korkunç detay

Narin'in boynundaki kanamanın sırrı çözüldü. Korkunç detay

Narin'in ölümüyle ilgili soruşturmada, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan histopatoloji raporu tamamlandı.

21 Ağustos'ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 19 gün sonra bir dere yatağında bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, Narin’in otomobilinde DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu birçok kişi tutuklandı.

HİSTOPATOLOJİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, Narin'in vücudunda birçok bölgede çürüme ve sıvılaşma olduğu belirtildi. Ayrıca boynundaki kanama dikkat çekici bir bulgu olarak öne çıktı.

BOĞULARAK MI ÖLDÜRÜLDÜ?

Adli Tıp ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Sadık Toprak, Narin’in boynundaki kanamanın boğulmaya bağlı olduğunu belirterek, "Muhtemelen elle boğulmuş. Çocuk ölümlerinde katiller genellikle ellerini kullanır, çünkü çocuk güçsüzdür" dedi.

CİNAYET ARAÇTA MI İŞLENDİ?

Narin’in DNA izlerinin amcası Salim Güran’ın ellerinde ve aracında bulunması, cinayetin araçta işlenmiş olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Cinayetin, Narin’in araca yakın bir yerde işlenip, battaniyeye sarılarak araca konulmuş olabileceği düşünülüyor.

DETAYLI İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Narin’in histopatoloji raporu, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Narin’in bedeninden alınan 91 farklı bulgunun detaylı incelemesi sürüyor ve önümüzdeki hafta kapsamlı adli tıp raporunun tamamlanması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.