Narin'in cenazesinde muhabir ölümle tehdit edildi 'Aslında seni öldürmemiz gerekiyor'

Narin'in cenazesinde muhabir ölümle tehdit edildi 'Aslında seni öldürmemiz gerekiyor'

8 yaşında katledilen Narin'in cenazesinde Halk TV muhabiri bir kişi tarafından ölümle tehdit edildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta Kur’an kursuna giderken kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedine 19 gün sonra ulaşıldı. Dere kenarında çuval içinde ölü bulunan Narin Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül’de ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanan köy muhtarı amcası Salim Güran’ın eşi de bulunuyor.

bahceliden-narin-cinayeti-aciklamasi-cani-veya-canilerin-bedel-odemeleri-temin-edilmeli.webp

"ASLINDA SENİ ÖLDÜRMEMİZ GEREKİYOR"

Soruşturma sürerken, tüm Türkiye olayın sorumlusunun bir an önce bulunup cezalandırılmasını bekliyor. Narin’in soruşturmasında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Dün, Narin’in cenazesi sırasında Halk TV muhabiri Ferit Demir’in ölümle tehdit edildiği öğrenildi.

Narin’in kaybolduğu günden itibaren olayın peşini bırakmayarak sürekli takip eden Ferit Demir, Halk Ana Haber’de Ece Üner’e verdiği bilgide, bazı kişiler tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

adasdasdasd.jpg

Demir, cenaze sırasında mezarlıkta bir kişinin kendisine "Aslında seni öldürmemiz gerekiyor" şeklinde tehditte bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Demir’in Adli Tıp Kurumu önünde de fiziksel saldırıya uğradığı ifade edildi.

Olaylarla ilgili yayın yaparken can güvenliği nedeniyle sürekli yer değiştirdiğini söyleyen Fırat Demir, Narin için doğruları aktarmaya devam ettiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.