Narin'in cesedi böyle taşınmış: O anlar saniye saniye kaydedilmiş

Narin'in cesedi böyle taşınmış: O anlar saniye saniye kaydedilmiş

Narin'in cansız bedenini amcadan aldığını ileri süren Nevzat Bahtiyar ile Narin'in son görüntüleri dava dosyasına girdi.

8 yaşındaki Narin Gürhan‘ın vahşice öldürülmesinin ardından kamuoyunu derinden sarsan cinayetin detayları tüyler ürpertmeye devam ediyor. Narin cansız bedenini amcadan aldığını ileri süren Nevzat Bahtiyar ile Narin'in son görüntüleri dava dosyasına girdi.

n.jpg

Özel ekiplerin elde ettiği görüntülerde ters gelen güneş sebebiyle karanlıkta kalan kısımlar araştırılıyor. Türkiye’yi yasa boğan olayla ilgili ortaya çıkan korkunç görüntüler Narin Güran’ın katillerinin kimliği hakkında kritik ipuçları veriyor.

YENİ GÖRÜNTÜLERE ULAŞILDI

İtirafçı Nevzat Bahtiar‘ın küçük kızın cansız bedenini taşıdığı kırmızı renkli aracının yeni görüntüleri ele geçirildi.

narin-kayit.jpg

Bahtiyar‘ın küçük kızı araca koyduktan sonra eğer tutmaz Deresi’ne doğru ilerlediği anlar çevredeki bir çiftliğe ait olan güvenlik kamerasına takıldı. Kamera kayıtları, Bahtiyar’ın aracıyla birlikte deri üzerindeki köprüden geçerek Narin Güran’ın cansız bedenini dereye gömdüğünü açıkça gözler önüne seriyor.

100 METRE YÜRÜMÜŞ!

Araçla birlikte deresine giden yolu doğru girmesinin ardından kamera açısından kaybolan Nevzat Bahtiyar‘ın kucağında çuval içinde Narin cansız bedeniyle yaklaşık 100 metre yürüdüğü ve cesedi Eğertutmaz Deresi’ne gömdüğü belirlendi. Bahtiyar‘ın daha sonra aracına binerek baldızının evine gidip çay ictigi de ifade edildi elde edilen son görüntüler ışığında nevzat bahtiyar‘ın Narin’nin cesedini götürürken ve gömerken yalnız olduğu belirtiliyor.

Söz konusu kamera kaydının ise bir CDye şifreli olarak kaydedililip soruşturmayı yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına tutanakla teslim edildiği öğrenildi.

Bununla birlikte , TÜBİTAK tarafından incelemeye alınan askeri üsse ait 360 derece dönen kameranın görüntülerinde ters ışık nedeniyle kararma olduğundan dolayı çözümün de sıkıntıların yaşandığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.