Narin'in cesedinin çıktığı yerde başka bir çocuk cesedi daha bulundu

Narin'in cesedinin çıktığı yerde başka bir çocuk cesedi daha bulundu

Narin'in cesedinin çıktığı yerde başka bir çocuk cesedi daha bulundu

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün süren aramalardan sonra, evlerine yaklaşık 1.5 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nin kıyısında bulundu. Narin’in köyünde yaşayan Nevzat Bahtiyar, çocuğun bedenini amca Salim Güran’ın talimatıyla bir çuval içinde dere kenarına attığını itiraf etti. 17 yıl önce kaybolan Muhammed'in cesedi de aynı derede bulunmuştu.

NOW Ana Haber, Narin'in bulunduğu bu derede 2007 yılında Diyarbakır merkezde kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek’in cesedinin de yer aldığını ortaya çıkardı.

MUHAMMED’İN BABASINDAN AÇIKLAMA

ekran-goruntusu-2024-09-12-081548.pngMuhammed Çelikbilek’in babası Abdülhakim Çelikbilek, yaptığı açıklamada, evleriyle derenin arasında 25 kilometrelik mesafe olduğunu ve bu kadar uzak bir yere 9 yaşındaki çocuğun gitmesinin imkansız olduğunu belirtti. Baba, oğlunun boğularak öldüğünün söylendiğini ancak Narin’in ölümüyle bu olayın şüpheli hale geldiğini ifade etti.

MUHAMMED DE 19 GÜN SONRA BULUNDU

ekran-goruntusu-2024-09-12-081544.png

9 yaşındaki Muhammed’in cansız bedeni, Tavşantepe köyünde bir derenin kenarında, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Ailesi, Muhammed’in evinin önünden kaybolduğunu, uzak bir yere gitmesinin mümkün olmadığını belirtti.

MUHAMMED’İN DOSYASI HIZLA KAPATILDI

2007 yılında kaybolan Muhammed’in cesedi, bir çoban tarafından derenin kenarındaki ağaçlara takılmış halde bulundu. Babası, olayın ardından ne DNA testi taleplerine ne de dilekçelerine yanıt alabildi. Dosya, sadece "suda boğulma" şeklinde sonuçlandırılarak bir ay içinde kapatıldı. Narin'in ölümü ise baba Çelikbilek'in şüphelerini yeniden alevlendirdi.

ekran-goruntusu-2024-09-12-075422-001.png

NARİN’İN ABLASININ ÖLÜMÜ DE SORUŞTURULUYOR

Ayrıca Narin Güran’ın ablası Tülin Güran’ın da “merdivenden düşme” sonucu hayatını kaybettiği ve savcılığın Tülin’in ölümünü de soruşturma kapsamına aldığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.