Narin'in eniştesinin şeytani planı ortaya çıktı. Narin kaybolduktan 2 gün sonra...

Narin'in eniştesinin şeytani planı ortaya çıktı. Narin kaybolduktan 2 gün sonra...

Narin cinayetinde tutuklanan enişte Mehmet Şevket Kaya ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Narin kaybolduktan 2 gün sonra elinde plastik çubukla yangın çıkarmaya çalıştığı ve o günlerde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgisi olduğu iddia edildi.

Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran cinayetinde her geçen gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Son olarak Narin kaybolduktan 2 gün sonra tutuklanan enişte Mehmet Şevket Kaya ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.

ARAMA ÇALIŞMALARINI SABOTE ETMEYE ÇALIŞMIŞLAR

Narin cinayetinde tutuklanan aile üyelerinin planlayarak telefon hatlarıyla örtbas etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Aile üyelerinin 20’ye yakın cep telefonu hattı alıp, arama çalışmalarını sabote edip çarpıtmak amacıyla asılsız ihbarlar yaptığı, küçük kızın cesedinin 19 gün sonra bulunmasının en büyük nedeninin de bu olduğu ortaya çıktı.

ENİŞTENİN YANGIN ÇIKARDIĞI İDDİASI

Tutuklanan enişte Mehmet Şevket Kaya’nın da yazışmaları ve arama kayıtlarını sildiği belirlendi. Narin kaybolduktan 2 gün sonra elinde plastik çubukla yangın çıkarmaya çalıştığı ve o günlerde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgisi olduğu iddia edilen Kaya, bu iddiaları reddetti. Tavşantepe Mahallesinde çıkan yangın ile de alakasının olmadığını belirten Kaya, Narin’in kaybolduktan bir gün sonra Salim Güran’ın arayıp Narin’in hastanede olabileceğini söyleyerek hem aileyi hem de Jandarma görevlilerini yanılttığı için pişman olduğunu söyledi.

Narin'in halasının eşi Mehmet Şevket Kaya, bir sitede özel güvenlik görevlisi olduğunu, olay günü 08.00'de mesaisi bittiğinde eve gittiğini, 13.00 sıralarına kadar uyuduğunu, uyandığında eşi ve çocukları ile onlara kıyafet almaya gittiklerini belirtti.

Eve döndüklerinde Narin'in kaybolduğunu öğrendiklerini, onu aramaya başladıklarını anlatan Kaya, elektrik kesintileriyle ilgili, "Ömer Faruk Güran vardı. Tellerden kıvılcım atıyordu. Yangınla bir ilgim yoktur. Telefonumla hiç uğraşmam, telefonum sürekli kızlarımın elindedir. Bu sebeple silinen kayıtlarla ilgili bir bilgim yoktu” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.