Narin’in kaybolduğu gün yapılan gizemli paylaşım! Aileden kimse bu mesajı açıklayamıyor

Narin’in kaybolduğu gün yapılan gizemli paylaşım! Aileden kimse bu mesajı açıklayamıyor

8 yaşındaki Narin’in ölüm nedeni hala belirlenemezken kaybolduğu gün yapılan gizemli paylaşım ortaya çıktı. Aileden kimse o mesajı açıklayamıyor...

21 Ağustos'ta Diyarbakır Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, 19. günde Narin'in cansız bedeni derede bir çuval içerisinde bulunmuştu. Küçük Narin’in neden öldürüldüğü halen belirlenemezken, Narin'in kaybolduğu gün yapılan gizemli bir paylaşım kafa karıştırdı.

KİMSE BU PAYLAŞIMA AÇIKLIK GETİREMİYOR

Şahısların ifadeleri arasında birçok çelişkinin bulunması, bir şüphelinin 2-3 ifadede farklı farklı süreci anlatması kafaları karıştırıyor. Narin'in neden öldürüldüğü halen çözülemezken, ekipler de savcılar da bu çelişkilerin üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Son olarak Narin'in kaybolduğu günle ilgili ilginç detayı Gazeteci Emrullah Erdinç ortaya çıkardı.

ekran-goruntusu-2024-09-14-151530.png

NARİN SAAT KAÇTA KAYBOLDU?

Narin'i öldürme suçlamasıyla tutuklanan amca Salim Güran, küçük kızın kaybolduğunu akşam saat 20.00'de öğrendiğini söyledi. Ancak olay günü saat 16:39'da sosyal medyadan Narin'in kaybolduğu mesajının yayınlandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Emrullah Erdinç "Daha hava bile kararmadan, başka günlerde arkadaşlarıyla oyun oynayıp akşam 8-9 gibi eve gelen Narin'in neden saat 16:39'da kaybolduğu düşünüldü? Bu paylaşımı kim yaptırdı? Daha sonra, Narin bulunmadan mesaj neden kaldırıldı? Narin Güran'ın amcası, babası, ailesi bu mesaja açıklık getiremiyor." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.