Narin'in kuzeninin başına ne geldiği ortaya çıktı. İntihar denmişti, akrabası her detayı anlattı

Narin'in kuzeninin başına ne geldiği ortaya çıktı. İntihar denmişti, akrabası her detayı anlattı

Narin cinayetinin ardından ailedeki başka trajik olaylar ise bu şüpheleri daha da artırdı.

19 gün süren arama çalışmalarının ardından Narin Güran’ın cansız bedeni bir dere kenarında bulunmuştu. Bu olay, hem ailesini hem de yaşadığı Tavşantepe köyünü şüphelerin odağı haline getirdi. Aile üyelerinin çelişkili ifadeleri, amca ve suç ortaklığı iddiaları, ayrıca Narin’in annesiyle amcası arasında ilişki olduğu söylentileri de gözleri Güran ailesine çevirdi. Ailedeki başka trajik olaylar ise bu şüpheleri daha da artırdı.

ekran-goruntusu-2024-09-10-100733.png

Aramaların 9. gününde, Pınar BK isimli bir yayıncı Narin'in engelli bir ablası olduğunu ve küçük yaşta merdivenden düşerek hayatını kaybettiğini iddia etti. Bu iddia kısa sürede yankı buldu. Aynı şekilde, Sevgi Uyar isimli bir sosyal medya kullanıcısı da Narin’in ablasının 7 yaşındayken öldüğünü öne sürdü. İddialara göre, Narin’in kuzeni de 17 yaşındayken Kurban Bayramı’nda yaşamına son vermişti.

ekran-goruntusu-2024-09-10-100747.png

Başka bir kullanıcı ise bu iddiaları doğrulayan bir paylaşım yaptı ve kuzenin psikolojik ve fiziksel şiddete dayanamayarak intihar ettiğini söyledi. Kuzenin babasına yazdığı mektubun aile tarafından yok edildiği de ileri sürüldü. Aynı kullanıcının ifadelerine göre, kuzenin annesi ve kendisi daha önce şiddet görmüş ve koruma altına alınmışlardı, ancak baba kısa sürede serbest bırakıldı. Anne ve kızın saçlarının kesilip ev hapsine alındıkları da iddialar arasında.

Bu iddiaların ardından olay daha da karmaşık hale gelirken, sosyal medyada "Bu konunun da gündeme getirilmesi" çağrıları yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.