Narin'in kuzeninin kaybolduktan 5 gün sonra söyledikleri ortaya çıktı. İşte şüpheli röportaj

Narin'in kuzeninin kaybolduktan 5 gün sonra söyledikleri ortaya çıktı. İşte şüpheli röportaj

Narin'in kuzeni Osman Güran'ın, Narin kaybolduktan 5 gün sonra gerçekleştirdiği röportajda kullandığı kelimeler şüpheleri üzerine çekti. Kuzen Osman Güran, Narin'e ne olduğunu biliyor mu? sorularını akla getirdi.

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde, 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos'ta kayboldu. Yapılan aramalar sonucunda, Narin'in cansız bedeni 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde bulundu. Uzmanlar, Narin'in suyun altına konulmasının nedeninin, arama köpeklerinin onu bulamaması için olduğu yönünde görüş bildirdi. Olayın kilit noktası ise bir tanığın itirafıyla derenin üçüncü kez aranarak Narin'in bedeni bulunması oldu.

Halk TV muhabiri Ferit Demir, 26 Ağustos'ta Narin'in kuzeni Osman Güran ile bir röportaj gerçekleştirdi. Narin'in ailesi de dahil olmak üzere birçok akrabasının gözaltına alınması, bu röportajı daha da dikkat çekici hale getirdi.

ekran-goruntusu-2024-09-10-093134.png

"SUYUN İÇİNDE OLMADIĞI KESİN"

Narin'in kayboluşunun beşinci gününde konuşan Osman Güran şunları söyledi:ekran-goruntusu-2024-09-10-092954.png"Köyde aramaya başladık. Saatler geçti, köylüler toplandı. Sonrasında devlet ekipleri geldi. Aramalar devam etti ama hiçbir iz bulunamadı. Jandarma, köydeki tüm evleri iki kez aradı. Kanalı da kontrol ettik. Bizim köyde kimseyle bir sorunumuz yok. Bu olayda köylülerimizle ilgili bir şey olduğuna inanmıyoruz. Narin’in suyun içinde olmadığı kesindi."

"BİZ DİYARBAKIR'DA KÖKLÜ BİR AİLEYİZ"

Osman Güran, ailelerinin Diyarbakır'da köklü bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı ve şunları ekledi:

"Ailemiz bu bölgede tanınmış bir ailedir. Bizim kimseyle husumetimiz yok. Köyde yaşayan herkesle aramız iyi. Dedelerimiz bu köye yerleşmiş ve o günden beri birlikte yaşıyoruz. Biz bu konuyu tamamen devletimize bıraktık. Devletimizden daha büyük kimse yoktur, sabırla sonucu bekliyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.