Narin’in nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı

Narin’in nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı

Adli Tıp Kurumu yetkilileri ile görüştüğünü belirten gazeteci İsmail Saymaz, Narin Güran’ın otopsi raporuna ilişkin aldığı bilgileri paylaştı

Halk TV’de canlı yayın programına bağlanan gazeteci İsmail Saymaz, Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın otopsi raporunun tamamlandığını açıkladı.

Adli Tıp Kurumu yetkilileri görüştüğünü belirten İsmail Saymaz, "Adli Tıp raporu bu akşam itibariyle bitiyor, bu gece ya da yarın sabah Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nda olacak. Yarın, biz raporu göreceğiz ve Narin'in ölümüne ilişkin hangi bulguların yer aldığını detaylı bir şekilde göreceğiz” diye konuştu.

“NARİN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ”

Saymaz, “Narin'in ölümünde Asfiksi tespit yapıldı. Bu da şu demek; yüzüne ve boynuna yapılan basınç sonucu boğarak öldürmek. Narin'in boğularak öldürüldüğünü anlıyoruz." dedi.

Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos tarihinde öldürüldüğüne ilişkin bir tespitin olduğunu aktaran Saymaz, “Ayağında kopukluk vardı. Bu kemik kopmasının yabani hayvan ısırması sonucu meydana geldiğine dair bir tespit var.” İfadelerini kullandı.

12.png

“CİNSEL SALDIRI BULGUSU TESPİT EDİLEMEDİ”

Otopsi sonucunda herhangi bir cinsel saldırı bulgusunun tespit edilemediğini bildiren Saymaz, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bir diğeri tecavüz veya cinsel saldırı bulgusu tespit edilemedi. Bu yok anlamına gelmiyor ama tespit edilememiş, küçük kızın vücudunda tahrip olduğu için tespit edilememiş. Ayrıca Narin'in bedeninde bir başkasına ait DNA tespit edilemedi.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.