Narin'in öldürülmeden 1 saat önceki yeni görüntüleri ortaya çıktı

Narin'in öldürülmeden 1 saat önceki yeni görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır'da vahşice öldürülen Narin Güran'ın kaybolmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın, öldürülmeden yaklaşık bir saat önceki görüntüleri yayınlandı. Narin’in cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra bir dere yatağında çuval içinde bulunmuştu.

ekran-goruntusu-2024-10-25-142046.pngGüvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Narin’in büyük amcası H.G.’nin evine doğru yürüdüğü ve oradan koşarak Kuran kursuna gittiği görülüyor. Kameranın saatinin 4 dakika ileri gösterdiği tespit edildi.

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak, 12 şüpheliden 4'ü hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Narin’e ait DNA ve kıl örnekleri bulunan amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile cesedi dere yatağına taşıdığı itiraf edilen komşuları Nevzat Bahtiyar’ın, olay anında aynı evde bulundukları belirtiliyor.

Şüphelilerin, ‘iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor. İddianame, 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.