Narin'in son sözü ortaya çıktı. 43 dakikalık sır perdesi aralandı

Narin'in son sözü ortaya çıktı. 43 dakikalık sır perdesi aralandı

Diyarbakır'da kaybolan ve 17 gündür her yerde aranan Narin Güran'ın arkadaşına söylediği son sözleri ortaya çıktı

Diyarbakır'da 17 gündür kayıp olan Narin Güran'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Narin’i en son gören 9 yaşındaki M. adlı çocuk, pedagoglar eşliğinde verdiği ifadesinde, Narin'e "Oyun oynayalım" dediğini, Narin’in ise "Çok yorgunum, oynamayalım" diyerek yanından ayrıldığını söyledi.gwga3bywsaeu42e-removebg-preview.png

Bağlar ilçesi kırsalında bulunan Tavşantepe Mahallesi'nde, 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos'ta kaybolmuştu. Olay günü saat 13.50’de camideki kursa gitmek üzere evden çıkan Narin, son olarak 18.47’de görüldü ve ailesi 19.30’da onun kayıp olduğunu fark edip aramaya başladı.

Narin’in kaybolduğu sırada, çevrede yaşanan 43 dakikalık gizemli süreç hala aydınlatılamazken, amcasının tutuklanmasıyla sonuçlanan soruşturma devam ediyor. Narin’in o gün birlikte olduğu arkadaşı M., en son konuştuklarını paylaştı ve Narin'in "çok yorgun" olduğunu ifade etti.

Saat 18.59’da kamera kayıtlarına göre şüpheli Amca Salim Güran arabasıyla evlerinin önünden ayrılarak okul tarafına doğru gitti. Saat 19.30’da ise Narin ailesi tarafından aranmaya başladı.aw279129-01.jpg

  • 13.50: Narin camideki kursa gitmek üzere evlerinin önünden ayrıldı.
  • 14.00: 69 yaşındaki büyük amcası Hüseyin Güran’ın evine uğradı. Oradan camiye geçti.
  • 15.05: Camiden çıktı.
  • 15.15: Okulun önünden geçerek eve giden patika yola girdi. Aile üyelerinin beyanlarına göre bu saatten sonra yakınlarından kimse Narin’i bir daha görmedi.
  • 17.40: Alınan diğer ifadelere göre Narin evlerinin yaklaşık 300 metre uzağındaki caminin orada iki kişi tarafından görüldü.

EN SON 18.47’DE GÖRÜLDÜ

  • 17.50: Narin büyük amcası Hüseyin’in evine giderek kapıyı çaldı ve kuzenleriyle kapıda görüştü.
  • 18.47: Arkadaşı M. ile karşılaştı. Bu görüşmede kameraların açısında sadece M. vardı. M. psikolog ve pedagoglar eşliğinde dinlendi ve Narin’le görüşmesini anlattı. Anlatımına göre M. Narin’e “Oyun oynayalım” dedi. Narin ise “Çok yorgunum, oynamayalım” diyerek oradan ayrıldı.
  • 18.59: Kamera kayıtlarına göre şüpheli Amca Salim Güran arabasıyla evlerinin önünden ayrılarak okul tarafına doğru gitti.
  • 19.30: Narin ailesi tarafından aranmaya başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.