Nilüfer çocuk kaçırma iddialarına son noktayı koydu! O geceyi tek tek anlattı

Nilüfer çocuk kaçırma iddialarına son noktayı koydu! O geceyi tek tek anlattı

Reha Muhtar’ın oğlunu kaçırdığı iddia edilen Nilüfer son noktayı koydu.

Ünlü spiker Reha Muhtar’ın merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği haberlerinin ardından, eski eşi Deniz Uğur'un oğlu Poyraz'ı bulamadığını öne sürerek çocuğunun kaçırıldığını iddia etmesi üzerine, ünlü şarkıcı Nilüfer gece yaşananları ayrıntılarıyla açıkladı.

Gece yarısı evindeki merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılan Reha Muhtar’ın sağlık durumu gündeme gelirken, Deniz Uğur’un, “Oğluma ulaşamıyorum” açıklamaları dikkat çekti. Uğur, Nilüfer ve Muhtar’ın kızı Ayşe Nazlı Yumlu’nun Poyraz’ı hastaneden aldığını ve çocuğun teslim edilmediğini öne sürdü. Uğur, 'Nilüfer ve Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı Yumlu, Poyraz'ı aldı ve hastaneden çıktılar.' Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylüyorlarmış. Oğlumu alıkoymuş kızı karakola gidiyorum'' şeklinde bir açıklama yaptı.

56fcf563c03c0e31305283cb.webp

NİLÜFER SON NOKTAYI KOYDU

Ünlü şarkıcı Nilüfer, Deniz Uğur’un iddialarına yanıt vererek, yaşananları detaylı bir şekilde aktardı. Nilüfer, "Dün sabah saat 09:00 gibi beni kızım aradı babasının düştüğünü yoğun bakıma kaldırıldığını ve entübe edildiğini söyledi. babasının bu durumuna çok üzülen Ayşe Nazlı hemen hastaneye gitti. Kızım oraya gittiğinde Poyraz oradaymış. Çünkü gece saat 01:00 sularında Reha bey oğluyla birlikte yemekten dönerken yalısında olan bir merdivenden düşüyor ve o sırada solunumu duruyor ve Poyraz 14-15 yaşlarında. Evde başka kimse yok. Yandaki komşuya koşuyor ve yardım istiyor."

phx9va2nre-haopjvawwpq.webp

Nilüfer, Poyraz’ın hastanede bulunduğunu ve Ayşe Nazlı’nın Poyraz’ı eve götürdüğünü, ancak ardından Poyraz’ın yeniden hastaneye döndüğünü söyledi. Nilüfer, Bodrum’da olduğu dört gün boyunca çocuk kaçırma ya da alıkoyma iddialarının tamamen asılsız ve iftira olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.