Deprem riski sıfır olan o ilde emlak fırtınası esiyor! Arsalar peynir ekmek gibi satılıyor

Deprem riski sıfır olan o ilde emlak fırtınası esiyor! Arsalar peynir ekmek gibi satılıyor

Son dönemlerde yaşanan deprem felaketlerinin ardından vatandaşlar, deprem riski daha az olan illere yerleşmeyi tercih ediyor. Deprem riski neredeyse sıfır olan bir ilde ise adeta emlak fırtınası esiyor.

Son zamanlarda ardı ardına yaşanan deprem felaketlerinin ardından, deprem riski bulunmayan bölgelerde gayrimenkul yatırımlarına olan ilginin yükseliyor.

Bu kapsamda, Ordu'da arsa ve konut piyasasında adeta fırtına esiyor. Büyük şehirlerdeki yoğun yaşam ve artan doğal afet endişeleri, yatırımcıları daha güvenli ve huzurlu bölgelerin başında bulunan Ordu’ya itiyor.

Picture background

Ordu, sahip olduğu doğal güzellikler ve deniz manzaralı arazileri ile yatırımcıların ilgisini çekiyor. Deprem riski neredeyse sıfır olan bu il, huzurlu yaşam ve güvenlik arayışında olanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Özellikle son dönemlerde Ordu’daki arsa satışları, yatırımcıların bölgeye olan ilgisinin bir göstergesi olarak görülüyor.

Picture background

Emlak uzmanlarına göre, bu trendin devam etmesiyle birlikte satılacak yer sayısının azalması bekleniyor.

Yaşanan bu gelişmeler, bölgedeki emlak piyasasını daha da oldukça hareketlendirmiş durumda. Hem yatırımcılar hem de yeni bir yaşam alanı arayışındaki vatandaşlar için Ordu, gelecekte de popüler bir seçenek olacağı tahmin ediliyor.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.