O telefon hattını kullananlar dikkat. Para iadesi yapılacak

O telefon hattını kullananlar dikkat. Para iadesi yapılacak

Türkiye genelinde cep telefonu kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru geldi.

Ülkemizde milyonlarca Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcısına yapılan açıklamaya göre, hatlarını iptal eden veya taşıyan kullanıcılara para iadesi yapılacak. Başvurularınızı yaparak 15 gün içinde iadelerinizi alabilirsiniz.

Son dönemlerde cep telefonu faturalarındaki artış, birçok kullanıcının hatlarını değiştirmesine yol açtı. Yeni müşteri olanlar ve hat taşıyanlar, daha uygun fiyatlarla hizmet alabilme fırsatı buldular.

Bu süreçte taahhüt süreleri sona eren kullanıcılar da diğer operatörlere geçiş yaparak para iadesi fırsatından yararlanabilecekler.

TURKCELL'DEN PARA İADESİ DETAYLARI

Turkcell, iptal edilen hatlardaki kalan bakiyeler için 2 yıl içinde başvuruda bulunabileceğinizi duyurdu. Başvurular, Alacak Sorgulama/TL İade Talep linki üzerinden yapılabilecek. Geri ödemeler ise başvurunuzun ardından 15 gün içinde gerçekleşecek. Yıllık telsiz kullanım ücreti ödemeleri, kalan bakiyeden tahsil edilecektir.

VODAFONE VE TÜRK TELEKOM'DAN PARA İADESİ BİLGİLERİ

Vodafone, faturasız abonelerin iptal tarihinden itibaren 24 ay içinde kalan bakiyelerini talep edebileceklerini bildirdi. İade talebi yapılması halinde, geri ödeme 15 gün içinde yapılacak.

İade talebinde bulunmayan bakiyeler ise Vodafone'a geri taşınması durumunda otomatik olarak hesaba yüklenecek. Kalan TL bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfası'nı ziyaret edebilirsiniz.

Türk Telekom ve PTT Cell kullanıcıları da, hatlarını başka bir operatöre taşıdıklarında kalan tutar için başvuruda bulunarak iadelerini alabilirler. Bakiye sorgulama işlemi ile ne kadar iade alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu yeni düzenleme, kullanıcıların hat değişiklikleri sonrası maddi olarak zarar görmemelerini sağlamayı hedefliyor. Detaylı bilgi ve başvuru için ilgili operatörlerin resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.