Öğretmenler dikkat: Dönem sonunda değişikliğe gidilebilir!

Öğretmenler dikkat: Dönem sonunda değişikliğe gidilebilir!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 eğitim öğretim yılının bitiminden itibaren 2 haftalık bir seminer dönemi başlayacağını duyurmuştu. Seminerlere ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Ogretmenlericin.com''da yer alan bilgilere göre; Öğretmenler, her yılın dönem sonunda, planlanan seminerlere katılıyorlar. 

2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran 2023 tarihinde bitecek. Bu tarihten itibaren 2 haftalık bir seminer dönemi öğretmenler için başlıyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, normalde yüz yüze olan seminer dönemlerinin Eylül seminerleri hariç online şekilde yapılacağını duyurmuştu. Bu uygulama önceki dönemlerde yüz yüze yapılıyordu.

Mahmut Özer ise AKP Ordu 1. sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığına veda edecek.

Milli Eğitim Bakanı olarak yeni isim atacak. Bu ismin atacağı adımlardan bir tanesi de seminerleri tekrar yüz yüze yapmak olabilir. MEB''in yıl sonu seminerlerinin online şekilde yapılacağı yönünde resmi bir kararı yok. Bakalım yeni atanacak MEB Bakanı seminerler hususunda nasıl bir karar verecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.