Olimpiyat Şampiyonu parkta kaldı! Paris’te büyük skandal

Olimpiyat Şampiyonu parkta kaldı! Paris’te büyük skandal

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan sporcunun, Olimpiyat Köyü'ndeki skandal yüzünden parkta kaldığı öğrenildi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları, Olimpiyat Köyü'nden sızdırılan bir görüntü tüm dünyada gündem oldu. Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan sporcular için hazırlanan Olimpiyat Köyünde klimasız odada aşırı sıcaktan bunalan Olimpiyat Şampiyonu İtalyan yüzücü Thomas Ceccon, geceyi parkta geçirmek zorunda kaldı. Ceccon ve birçok sporcu odalarının yanı sıra Olimpiyat Köyü'ndeki yemeklerden de yakındı.

100 metre sırtüstünde altın madalya kazanan İtalyan yüzücü, Çarşamba günü 200 metre sırtüstü finaline ulaşamamasının ardından, Olimpiyat Köyü'ndeki konaklama yerlerinden kamuoyu önünde şikayet etmişti.

x.jpg

Ceccon konuyla ilgili olarak, “Birçok sporcu bu nedenle hareket ediyor. Bu bir mazeret ya da bahane değil, belki de herkesin bilmediği bir gerçek. Finale çıkamadığım için hayal kırıklığına uğradım ama çok yorgundum. Hem geceleri hem de öğleden sonraları uyumak zor. Burada, sıcaklık ve gürültü arasında gerçekten mücadele ediyorum.” İfadelerini kullandı.

xx.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.