Özgür Demirtaş Instagram'ın kapatılmasına böyle isyan etti. Kazancı sorulunca çileden çıktı

Özgür Demirtaş Instagram'ın kapatılmasına böyle isyan etti. Kazancı sorulunca çileden çıktı

Özgür Demirtaş, Instagram’a getirilen erişim engelini sert bir şekilde eleştirdi.

Türkiye’de sosyal medya platformu Instagram’ın geçtiğimiz cuma günü erişime kapatılması, geniş yankı uyandırdı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından alınan bu kararla ilgili açıklama ve erişim engelinin ne zaman kalkacağı ise belirsizliğini koruyor. Bu duruma en sert tepkilerden biri ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi.

DEMİRTAŞ’TAN PEŞ PEŞE TEPKİLER

Özgür Demirtaş, Instagram’a getirilen erişim engeline ilişkin sosyal medya hesabından ardı ardına paylaşımlarda bulundu. Demirtaş, paylaşımında, "Gerekiyorsa TEK BAŞIMA muhalefet yaparım Instagram'ı açtırırım" diyerek tepkisini dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-08-04-143524.png

Ekonomist, Instagram’ın kapatılmasının Filistin ya da Türkiye’ye herhangi bir yarar sağlamadığını, fakat Türkiye ekonomisine ciddi zararlar verdiğini vurguladı. "Allah aşkına biraz akıl biraz fikir. Lütfen biraz akıl biraz fikir" şeklinde çağrıda bulundu.

KAZANCI MERAK EDİLDİ

Demirtaş’ın bu tepkilerinin ardından, takipçilerinden biri, ünlü ekonomistin Instagram üzerinden herhangi bir kazanç elde edip etmediğini sordu.

Bu soruya yanıt veren Demirtaş, “Instagram üzerinden 1 Türk Lirası kazancım yok. Bu da sana DERT olsun” şeklinde bir açıklama yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.