Naci Görür mesleği mi bıraktı? İstifa iddialarına yanıt geldi

Naci Görür mesleği mi bıraktı? İstifa iddialarına yanıt geldi

Prof. Dr. Naci Görür, hakkında çıkan "istifa" iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi.

Prof. Dr. Naci Görür, geçen yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden yaklaşık 1,5 yıl önce deprem uyarısı yapmasıyla hafızalara kazındı.

Deprem konusundaki uzmanlığı ile en çok takip edilen Jeologlardan olan Naci Görür'ün Türkiye'deki akademik dünya ve üniversitelerle ilgili, tüm deprem çalışmalarından istifa edeceği iddia edilmişti.

lrgvlchl9ey1utqhauhg2g.webp

"ÖLÜNCEYE KADAR HİZMET EDECEĞİM"

Görür, bu iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi. X hesabı üzerinden açıklama yapan Naci Görür, iddiaların 10 yıl önce emekli olmasıyla ilgili burum olduğunu söyleyerek "Son günlerde Türkiye'deki akademik dünya ve üniversitelerle ilgili, tüm deprem çalışmalarımdan istifa edeceğim yönünde bir yazı dolaşıyor. Ancak bu yazı eski. 2014 yılında İTÜ'den emekli oldum. Birçok özel üniversiteden çeşitli görevler teklif edildi, ama ben ülkemizdeki üniversitelerle ilgilenmediğimi söyledim. İstifa falan yok, zaten emekli oldum. Türkiye'de en iyi üniversitelerden biri olan İTÜ'nün gerisini siz düşünün. Bugün hakkımda okuduğunuz yazı 10 yıllık. Ülkemi, sizi seviyorum ve ölünceye kadar hizmet edeceğim. Sevgiyle" ifadelerini kullandı.

ng.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.