Kaya Çilingiroğlu yaşadığı şoku üzerinden atamadı: Oturduğu binanın suyunu kestiler

Kaya Çilingiroğlu yaşadığı şoku üzerinden atamadı: Oturduğu binanın suyunu kestiler

Kaya Çilingiroğlu’na büyük şok yaşatıldı. Ünlü ismin yaşadığı binada sular kökten kesildi, asansörler çalışmadı.

Ünlü spor yorumcusu, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun yaşadığı binada meydana gelen altyapı sorunlarından kaynaklı olarak, binanın suyunun kesildiği ve asansör servisinin iptal edildiği öğrenildi. Bu durum, Çilingiroğlu ve ev sahibi arasında bir gerilime neden oldu. Çilingiroğlu, ev sahibinin kendisini binadan çıkarmak için bu durumu bahane olarak kullandığını öne sürdü ve bu nedenle yeni bir konut arayışına başladığını söyledi.

kayacilingiroglu.webp

GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DENDİ

Kaya Çilingiroğlu'nun yaşadığı binada güçlendirme çalışmaları yapılırken çıkan sorunlar, Çilingiroğlu ile ev sahibi arasında anlaşmazlığa neden oldu. Ekol TV'nin haberine göre, bina sahibi, dairelerin boşaltılmasını istedi ancak Çilingiroğlu'nun da arasında bulunduğu bazı kiracılar tahliye olmadan çalışmaların başladığını belirtti.

Çilingiroğlu'nun aracını park ettiği alanda yapılan kazı çalışması ve iddiaya göre, istenen kira artışını gerçekleştiremeyen bina sahibinin bu yolla evleri boşaltmaya çalıştığı öne sürüldü. Bu durum, Çilingiroğlu'nun yeni bir ev arayışına başlamasına neden oldu.

kaya.webp

“BİZİ ÇIKARMAK İSTİYORLAR”

Yaşadığı şoku üzerinden atamayan Çilingiroğlu, “1 senedir güçlendireceğiz diye bizi çıkarmak istiyorlar. Tahminime göre kiralar düşük olduğu için. 1 hafta önce bir geldik asansör yok suyu kesmişler. Kanuni yollardan polisi zabıtayı aradım. İnşaatı durdurma kararı alındı. Mahkemeden tedbir kararı aldık ama uygulamadılar.” İfadelerini kullanarak şikayetini dile getirdi.

kaya-cilingiroglu-53-yasinda-almanya-dogumlu216pwdfp.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.