Dilan Polat’ın yakın arkadaşıydı: Külçe altın sevdalısı fenomene dolandırıcılık suçlaması

Dilan Polat’ın yakın arkadaşıydı: Külçe altın sevdalısı fenomene dolandırıcılık suçlaması

Dilan Polat ile yakınlığıyla bilinen Sosyal medya fenomenlerinden Nevra Bilem, yine bir dolandırıcılık suçlamasıyla gündeme geldi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla, lüks yaşam tarzı ve külçe altınlarıyla tanınan fenomen Nevra Bilem hakkında dolandırıcılık suçlaması yapıldı. Ancak son zamanlarda dolandırıcılık suçlamalarıyla gündeme gelmiş durumda. Yakın arkadaşı Dilan Polat ile birlikte sıkça adı anılan Bilem, şimdi de bir mobilya markasının sahte reklamını yapmakla suçlanıyor.

0x0-dilan-polatin-arkadasi-fenomen-nevra-bilem-dolandiricilikla-suclaniyordu-skandal-ses-kaydi-ortaya-cikti-1700469928571.webp

UCUZA MOBİLYA VAADİ

Bilem'in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar aracılığıyla bir mobilya mağazasının ucuza mobilya satışı vaadiyle takipçilerini kandırdığı iddia ediliyor. Bir takipçisi, Bilem'in reklamını yaptığı mağazadan mobilya satın aldı ve ödeme yaptı, ancak iddialara göre mağdur takipçi dolandırıldı ve bu durumu yetkililere bildirdi.

dilanpolat1.webp

İLK DAVASI DEĞİL

Nevra Bilem daha önce de benzer suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı. Tatil ve çeşitli eşya tanıtımları yaparken de benzer dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelmiş ve mağdur takipçilerinden birine yönelik “Ben suçluyu haklıyı ayıramıyorum ayıramadığım için de bir ödeme yapmıyorum...” şeklindeki ifadeleri tepki toplamıştı.

dilanpolat2.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.