Özgür Demirtaş zenginliğin sırrını açıkladı!

Özgür Demirtaş zenginliğin sırrını açıkladı!

Özgür Demirtaş bu kez zengin olmanın yolunu açıkladı. Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

Türkiye'de ekonominin alınan yanlış kararlar sonucunda kötüye gitmesiyle beraber Türk Lirası değer kaybetmişti. Yatırıcımlar ise birikimlerini daha da artırmak için farklı yatırım araçlarına yöneldi.

Bu süre zarfında ise yatırımcılar ekonomistlerin yorumlarını dikkate almaya devam ediyor. Ekonomist Özgür Demirtaş ise yatırımcılara tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor.

339800.webp

Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu kez, yatırımcılara sosyal medya hesabı 'X' üzerinden tavsiye verdi. Zenginliğe giden yol ile ilgili paylaşımda bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yaptığı yorum ile dikkatleri üzerine çekti. Demirtaş, ''Kahve içmeyi bırakıp, Starbucks hissesi al'' türünden tavsiyelerin, ezbere kitaplardan fırlamış ifadeler olduğunu aktardı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya X hesabından yaptığı tasarruf etmenin güzel bir alışkanlık olduğunu ancak tasarruf edilerek Zengin olunamayacağını altını çizdi ve devamında şunları söyledi:

"Kahve içme, Starbucks hissesi al" türünden tavsiyeler, ezbere kitaplardan fırlamış tavsiyeler. Paranız var ise kahvenizi de için, yemeğinizi de yiyin. Hayat Kısa. Zenginliğin kaynağı Başka."

asdasdasdasd.jpg

"EKONOMİDE YAVAŞLAMA HİSSEDİLİYOR"

Öte yandan Demirtaş ekonomi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Demirtaş X hesabından "Ekonomide yavaşlama hissediliyor. Bankalar bunu ilk hissedenler oluyor. Enflasyon ile mücadelenin bir an önce sonuçlanmasını ve normale dönüşün başlamasını dilerim." paylaşımında bulundu.

adsasdasdsda.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.