Özgür Özel hepsini salondan kovdu! CHP Kurultayı’nda büyük gerginlik

Özgür Özel hepsini salondan kovdu! CHP Kurultayı’nda büyük gerginlik

CHP Kadın Kolları'nın 15. Olağan Kurultayı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, salon içindeki bazı kişilerin slogan atmasına sert tepki gösterdi.

CHP Kadın Kolları Kurultayı'nda yaptığı açılış konuşmasında, slogan atan bir grup karşısında sinirlenen Özel, güvenlik görevlilerinden erkeklerin salondan çıkarılmasını talep etti. "Burası kadınlara ait olacak. Erkeklere burayı provoke ettirmem. Söyleyecekleriniz varsa, kapının önünde söyleyin. Erkek arkadaşları dışarı alın" şeklinde konuşan Özel, salonun düzenini sağlamak için güvenlik görevlilerine direktifler verdi.

89767-2.jpg

Tepki göstererek konuşmasına devam eden Özel, "Kadın kolları kongresini lütfen başka amaçlara alet etmeyin. Burada toplanan CHP Kadın Örgütü'nün emeğine saygı gösterin. Onların sesine başka bir ses karıştırmak doğru değil" diyerek slogan atan grup hakkında eleştirilerde bulundu.

Kadın kolları kongresinin düzenini sağlanmasına isteyen Özgür Özel, yapılanın doğru olmadığını slogan atan gruba "Sizi her ortamda dinliyorum, kapının önünde de dinlerim. Ama burası kadın kolları kongresi, burayı kadınlara bırakacaksınız" ifadeleriyle salonun sadece kadınlara ait olduğunu vurguladı.

89767.jpg

Erkeklere burayı provoke ettirmeyeceğini söyleyen Özgür Özel, "Ne diyecekseniz kapının önünde söyleyin. Erkek arkadaşları dışarı alın. Bu örgütün emeğinin taçlandırılacağı bu ortamı provoke etmek için mi seçtiniz?" sözleriyle tepkisini sürdürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.