Patateste tane ile satış dönemine girdik

Patateste tane ile satış dönemine girdik

Gün geçtikçe artan ekonomik dar boğaz ve artan fiyatlar nedeniyle vatandaşın yaşam mücadelesi zorlaşmaya devam ediyor. Pazarda bir adet patates 10 liradan satılmaya başladı.

Duygu ŞAHSUVAR/ KAMU SON HABER- Ekonomik kriz, yüksek enflasyon, hayat pahalılığı alım gücünü düşürdü. Hızla yoksullaşan vatandaşların alım gücü  düştü. Eskiken çuvalla alınan patateste de tane dönemi başladı ve  bir adet patates 1oliradan satılıyor. 

Soğan fiyatlarının 30 liraya yükselmesinin ardından şimdi de patates krizi çıktı. Pazarda soğanın ardından patates de tane ile satılmaya başladı. Bir adet patates 10 liradan satılmaya başladı. Bu durumda 4 kişilik bir aile birer adet patates yese 40 lira ödemek zorunda...

Ekonominin kötü gidişatı vatandaşın omzuna binmeye devam ediyor. Gün geçtikçe artan ekonomik dar boğaz ve artan fiyatlar nedeniyle vatandaşın yaşam mücadelesi zorlaşmaya devam ederken, gazeteci İsmail Saymaz pazarda çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Patates tezgahında yaptığı kayıtta pazarcıya soru soran Saymaz, "Afyon patatesi, bir patates 10 TL oldu. Kimse kilo ile almıyor zaten taneyle alıyor" yanıtını aldı.

Saymaz videoyu, "Pazarda bir patates 10 TL. Yaparsa AK Parti yapar." notu ile paylaştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.