Pişkin hırsızlar; kafeye girip, işyerini dağıtıp, meşrubat içip eğlendi

Pişkin hırsızlar; kafeye girip, işyerini dağıtıp, meşrubat içip eğlendi
Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan bir kafeye giren hırsızlar, işyerini dağıtıp meşrubat içip eğlendi.

Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan bir kafeye giren hırsızlar, işyerini dağıtıp meşrubat içip eğlendi. Yaklaşık üç saat boyunca kafede kalan hırsızlar, değerli eşyaları ve koleksiyon paraları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızların yetiştirme yurdundan kaçan çocuklar olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Uzundere ilçesinde bulunan bir kafede gerçekleşti. İsimleri henüz belirlenemeyen 15 ve 17 yaşlarındaki iki hırsız, kafeye girerek camları ve kapıları kırdı. Kafe sahibi Musa Han'a ait olan işletmeye giren hırsızlar, içeriyi dağıtarak evraklara ve elektronik eşyalara zarar verdi.

Yaklaşık üç saat boyunca kafede kalan hırsızlar, bu süre zarfında meşrubat içip eğlendi. Soğukkanlı bir şekilde davranan hırsızlar, kafenin odalarına girerek eşyaları yerlere döktü ve değerli eşyaları alarak karıştırdıkları eşyaların üzerine kahve döktü. Olay yerinden ayrılan hırsızlar, daha sonra polise ihbar edildi.

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan hırsızların, Uzundere'deki bir yetiştirme yurdundan kaçan çocuklar olduğu tespit edildi. Hırsızların kafede bulunan koleksiyon paralarını da çaldıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan hırsızlar hakkında adli işlem yapıldı.

aw199113-03.jpg

aw199113-08.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.