PlayStation Plus’a eklenecek ilk oyunlar belli oldu! Oyunculara ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus’a eklenecek ilk oyunlar belli oldu! Oyunculara ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus’a Eylül ayında eklenecek ilk oyunlar belli oldu

Sony'nin abonelik bazlı oyun hizmeti PlayStation Plus, her ay yeni yapımlarla kütüphanesini güncellemeye devam ediyor.

Ağustos ayında PS Plus Extra ve Premium oyunlarının tanıtımını geçtiğimiz günlerde yapmıştık. Şimdi ise Eylül ayında PS Plus ve PS Plus Extra kütüphanesine eklenecek ilk oyunlar netlik kazandı.

PlayStation Plus'ın temel katmanı olan PS Plus Essential için Eylül ayında eklenecek oyunların 28 Ağustos Çarşamba günü açıklanması bekleniyor.

playstation-plus-games-catalogue-additions-for-july-2023-rev-tcnz.jpg

Ancak, bekleyiş sürerken, PS Plus abonelerine sunulacak oyunlardan biri doğrulandı. 3 Eylül'de, PS Plus üyeleri Harry Potter: Quidditch Champions oyununa ücretsiz olarak erişim sağlayacak. Ayrıca, 17 Eylül'de PS Plus Extra kütüphanesine dahil olacak bir diğer oyun da The Plucky Squire olarak belirlendi.

OYUNCULARA ÜCRETSİZ OLACAK

Quidditch Champions, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarıyla Quidditch temalı bir spor oyunu olarak öne çıkacak. PS Plus aboneleri, bu oyunu ücretsiz olarak deneyimleyebilecekler. Öte yandan, son dönemin en çok beklenen bağımsız oyunlarından biri olan The Plucky Squire ise, 3D bir dünyada geçen macera temalı bir oyun olarak dikkat çekiyor.

ps5-vs-ps4-teknosa.jpg

Oyunda, bir hikâye kitabının karakterleri Jot ve arkadaşlarının büyülü maceraları anlatılacak. Her iki oyun da PS Plus'ın Extra ve Premium kademelerindeki kullanıcılar için de ücretsiz olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.