Prizde takılı unutulan şarj aleti evi küle çevirdi

Prizde takılı unutulan şarj aleti evi küle çevirdi

İzmir, Bayraklı'da gece yarısı bir yangın felaketi yaşandı. Alpagut Mahallesi'nde bir evde başlayan yangın, iddialara göre bir şarj aletinin prizde unutulması sonucu çıktı ve evi küle çevirdi.

Olay yerinde bulunan mahalle sakinleri, yangının şiddetini ve kendi çabalarıyla yangını kontrol altına almaya çalıştıkları o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Yangın, sabaha karşı 03.30 sularında 1615 Sokak'taki bir evde patlak verdi. Alevleri fark eden ev sahibi, can havliyle dışarı atılırken komşularından yardım istedi. Mahalle sakinleri, itfaiye ekipleri olay yerine ulaşana kadar yangının diğer evlere sıçramasını önlemek için seferber oldu. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, ev kullanılamaz hale geldi. Neyse ki yangında can kaybı veya yaralanma olmadı.

Yangının çıktığı sokakta yaşayan bir kişi, evin alevler içinde kaldığı anları videoya aldı. Görüntülerde, alevlerin diğer evlere zarar vermemesi için dua eden bir kadının panik dolu anları da yer aldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak, evde unutulan bir şarj aletinin sorumlu iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.