Ters yönde giden otomobil ile taksi çarpıştı: 2 yaralı

Ters yönde giden otomobil ile taksi çarpıştı: 2 yaralı

Sancaktepe'de, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, yanlış yönde seyreden bir otomobil ile ticari taksi çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle her iki araç da alevlere teslim oldu. Olayda, takside bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece yarısı saat 04.15'te meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 16 AKY 328 plakalı otomobil, karşı şeritte ilerlemekte olan 34 TBK 91 plakalı ticari taksi ile frontal bir çarpışma yaşadı. Çarpışmanın hemen ardından her iki araç da alev aldı ve kısa sürede büyük bir yangına dönüştü. İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etti ve yaralıları ilk yardımın ardından Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

aw206039-01.jpg

Kaza sonrasında, trafik akışı güvenlik nedeniyle tek şeride indirilerek kontrollü bir şekilde sürdürüldü. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay yerine çağrılan çekici yardımıyla hasar gören araçlar kaldırıldı ve polis ekipleri, kazanın detaylarına ilişkin soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.