Rasim Ozan Kütahlıya'dan Nagehan Alçı'ya hırsızlık suçlaması: 10 yıla kadar hapsi istendi

Rasim Ozan Kütahlıya'dan Nagehan Alçı'ya hırsızlık suçlaması: 10 yıla kadar hapsi istendi

Rasim Ozan Kütahyalı, eski eşi ve gazeteci Nagehan Alçı'ya hırsızlık suçlamasıyla dava açtı.

Rasim Ozan Kütahyalı, 7 Haziran 2024 tarihinde ortak konutlarına giren Alçı’nın kendisine ait cep telefonunu çaldığını iddia ederek Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

nagehan-alci-rasim-ozan-kutahyaliyi-ifsa-etti-gerceklerden-bahsetme-vakti-geldi.jpgAnadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Nagehan Alçı’nın cep telefonunu yanlışlıkla aldığını ve telefonun kendisinde olmadığına dair mesajlar gönderdiği belirtiliyor.

Alçı, savunmasında, Kütahyalı'nın kendisi hakkında olumsuz söylemlerde bulunduğunu ve bu iddiaları ispatlamak amacıyla cep telefonunu savcılığa teslim ettiğini ifade etti.

images-3.jpg

Alçı, telefonun savcılığa teslim edildiğini ve içerikte Kütahyalı'nın kendisiyle ilgili mesajlaşmalarının bulunduğunu belirterek, “Kütahyalı’nın 'hırsızlık' dediği olayın ana konusu, telefonun kendisi tarafından savcılığa teslim edilmesidir. Telefon suç delili olarak savcılıkta” dedi.

809642image1.jpgNagehan Alçı, Kütahyalı ile hakaret ve nafaka gibi birçok hukuki sorun yaşadıklarını da belirtti. Alçı, “Boşanma protokolümüz dahil, hukuka uymayan bir kişiyle karşı karşıyayım. Nafaka talebimde herhangi bir sonuç alamadım ve Kütahyalı, mahkemeleri oyalıyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.