Redmi Note 12S yolda: Özellikleri belli oldu

Redmi Note 12S yolda: Özellikleri belli oldu

Milyonlarca Redmi serisi severin heyecanla beklediği model olan Redmi Note 12S’nin özellikleri belli oldu. Yeni modelin tanıtımı için geri sayım başladı.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte piyasaya sürülen yeni telefon modelleri birbirini kovalamaya devam ediyor. Milyonlarca kullanıcı tarafından uzun bir süredir beklenen Redmi Note 12S için perde aralandı, geri sayım başladı. İşte beklenen modelin özellikleri...

Xiaomi’nin alt markalarından Redmi, çok yakında Redmi Note 12S modelini kullanıcıların beğenisine sunacak.

Akıllı telefonla ilgili bugüne dek birçok detay ortaya çıktı.

ÖZELLİKLEİR

Shiftdelete’de yer alan bilgilere göre, Redmi Note 12S, Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Bunun dışında 8 GB’a kadar RAM ve 128 GB depolama ile Helio G96 yonga setinden güç alması bekleniyor. Kutudan çıkar çıkmaz ise Android 13 tabanlı MIUI 14 arayüzünü çalıştıracak.

Redmi Note 12S’nin arkada 108 Megapiksel birincil sensör, 8 Megapiksel ultra geniş lens, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik sensörden oluşan dörtlü kamera kurulumuyla geleceği belirtiliyor. Önde ise 16 Megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak. Son olarak 67W hızlarında şarj olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.