Zamların ardından Hyundai i10'un 2023 yılı fiyat listesi belli oldu! İşte detaylar...

Zamların ardından Hyundai i10'un 2023 yılı fiyat listesi belli oldu! İşte detaylar...

Türkiye'de en çok tercih edilen arabalar arasında yer alan Hyundai i10'un 2023 yılı fiyat listesi açıklandı. İşte ayrıntılar...

ShiftDelete.Net''te yer alan habere göre; Türkiye ve dünyada çokça tercih edilen araba markalarından biri olan Hyundai''nin i10 modelinin 2023 yılı fiyat listesi belli oldu. Peki her şeyde olduğu gibi otomotiv sektörüne de gelen zamların ardından sevilen modelin fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

LİSTE BELLİ OLDU

Hyundai i10; ülkemizde iki motor seçeneğiyle satışta. Benzinli 1.0 MPI motor, 67 PS güç ve 96 Nm tork üretebiliyor ve hem manuel hem de otomatik şanzıman opsiyonlarına sahip. Bunun dışında şehir içi 6,9 litre ve şehir dışı 6,3 litre yakıt tüketimi bulunuyor.

İkinci motor seçeneği ise 1.2 MPI. 84 PS güç ve 118 Nm tork üretebilen motor, otomatik şanzımanla geliyor. Aynı zamanda fabrika verilerine göre şehir içi 8 litre ve şehir dışı 6,6 litre yakıt tüketiyor.

Hyundai i10’da 3 farklı donanım paketi mevcut. Jump, Style ve Elite paketleriyle karşımıza çıkan otomobil, i20 modelinin aksine Şeritte Kalma Asistanı (LKA) ve Ön Çarpışma Engelleme Asistanı (FCA) gibi güvenlik özelliklerine sahip değil. Bunun yerine daha çok basit detaylara odaklanıyor. Örneğin geri görüş kamerası en dolu Elite paketinde yer alıyor. Arka park sensörü ise Style ve Elite paketlerinde sürücülere sunuluyor.


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.