Remzi Özdemir: Çok ucuz

Remzi Özdemir: Çok ucuz

Remzi Özdemir, o yatırım aracını işaret ederek kritik tavsiyede bulundu.

Milyonlarca yatırımcı, ellerindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Dolar, altın, bitcoin ve borsa ise son bir aydaki performanslarıyla dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar için kritik bir açıklamada bulundu.

DOLAR VE EURO YATIRIMCILARI TEDİRGİN

Dolar son bir aydır 32,20 seviyesinde durgunluğuna devam ediyorken yatırımcısına ise kazanç sağlamadığı görüldü. Euro ise 35 seviyesinden 34,7 seviyesine kadar düşerek yatırımcısını kaybettirdiği göze çarpıyor.

dolar-tl.jpg

FAİZİN DOLARA ETKİSİ

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 50 seviyesine çıkartması ve para sıkılaştırma politikası ardından doların bir ayda yerinde saydığı görüldü. Ana sebebin ise yeni ekonomik politika olduğu belirtiliyor.

ÖZDEMİR: DOLAR ÇOK UCUZ

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir ise ‘dolar düşer mi?’ sorusuna açıklık getirdi. Özdemir, “Ben bunun olacağını sanmıyorum. Çünkü Merkez Bankası'nın çok ciddi anlamda eksisi var. İkincisi bu gelen dolarların ne kadar uzun süre kalacağı bana göre tartışılır. Reel anlamda Türk Lirası değerli, ancak şu anda yerli dolar çok ucuz. Bunu uzun süre tutamazlar” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.