Rıdvan Dilmen Icardi’ye ağzına geleni söyledi! Canlı yayında olay sözler

Rıdvan Dilmen Icardi’ye ağzına geleni söyledi! Canlı yayında olay sözler

Galatasaray’ın şampiyonluğunun ardından canlı yayında açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen, Mauro Icardi ile ilgili görüşünü paylaştı.

Süper Lig’in son haftasında Galatasaray, Konyaspor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan etti. 3-1 galip gelen Galatasaray’ın gollerinden biri Berkan Kutlu tarafından gelirken, Arjantinli sporcu Mauro Icardi 2 gol attı. Böylece Galatasaray, 24. şampiyonluğunu kazandı. Galatasaray Konyaspor karşılaşmasının ardından ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’den canlı yayında açıklamalar geldi. Dilmen, Icardi hakkında söyledikleriyle gündeme geldi.

1711741-jpg.webp

“NEFRET ETTİĞİM ŞEY…”

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam TV 8.5 kanalında açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile ilgili konuşan Dilmen, “Nefret ettiğim şey. 'İsterse yener' derler ya. Icardi diye bir futbolcu var, istedi, yendi. istedi, attı. Arkadaşlarına liderlik yaptı. Ne oldu da geçen haftadan bu yana bu futbolcu bu hale geldi? Rakip de önemli ama istemek de var. Icardi'nin o günkü ve bugünkü performansına baktığımıza çok farklı olduğunu görüyoruz.” sözlerini söyledi.

GOL KRALI OLDU

Bu sezon Süper Lig’de Galatasaray formasıyla gol kralına dönüşen Icardi, zirveye yükseldi. Arjantinli golcü, lig içerisinde 25 gol kaydetti. Sezonda 47 maçta toplam 32 gol kaydeden ve 12 asistlik performans sergileyen Icardi, büyük bir başarı elde ederek gol kralı oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.