Galatasaray’ın şampiyonluğunu günler önceden bildi ‘Astrolog Meral’e gönderme yaptı

Galatasaray’ın şampiyonluğunu günler önceden bildi ‘Astrolog Meral’e gönderme yaptı

Taraftarlar astrolog Meral Güven’i konuşurken ünlü bir astroloğun Galatarasay’ın şampiyonluğunu günler önceden bildiği ortaya çıktı.

Galatasaray, Konya Spor ile olan maçının ardından 3-1 bir galip gelerek 102 puanla Trendyol Süper Lig’in şampiyonu oldu. 24. zaferini kutlayan Galatasaray’ın şampiyonluğunun ardından gözler Fenerbahçe’ye çevrildi.

Geçen Pazar Galatasaray ve Fenerbahçe maçının öncesinde Astrolog Meral Güven’in Fenerbahçe şampiyon olacak açıklaması yapmıştı. İki büyük takım arasındaki müsabakada Fenerbahçe’nin galip gelmesi takımın taraftarlarının şampiyonluğa olan inancını artırdı.

gozler-astrolog-meral-guveni-ariyor-jxw8.webp

Bu süreçte gündeme oturan Merak Güven’in tahmini Galatasaray şampiyonluğunun ardından boşa çıktı. Meral Güven’in yanı sıra günler önceden tahminde bulunan Ünlü Astrolog Nihan Urel ise Galatasaray’ın şampiyonluğunu bildi.

galatasaray-aa-2234748.jpg

“FENERBAHÇE’NİN DOĞUM HARİTASI YOK”

Nihan Urel, günler önceden sosyal medya hesabından Galatasaray’ın şampiyon olacağını söyledi. Fenerbahçe’nin bir doğum haritası olmadığını belirten Nihan Urel, bu sebeple Ali Koç’un doğum haritasını baktığını ifade etmişti.

Fenerbahçe’nin ilan edilen kuruluş tarihi 3 Mayıs 1907 Atatürk’ün kulübü ziyaret ettiği tarih olduğunun altını çizen Urel, kulübün resmi sitesinde kuruluş tarihi olarak ilan edilen tarihin 1899 olduğunu belirtti.

astroloji-danismani-nihan-urel-uyardi-mayis-ayinda-turkiye-de-buyuk-bir-kaza-olabilir-262156.webp

“YILDIZLAR GS’DEN YANA”

Geçen haftaki Ay boşlukta olan FB GS maçından sonuç çıkmayacağını yazdığını söyleyen Nihan Urel, günler önceden şu cümleleri X hesabından paylaştı:

“1. FB’nin haritasının bilinmiyor oluşuyla birlikte, GS’nin haritasının bilindiği içi GS ‘nin haritasına bakarak, 2. Okan Buruk’un haritasına bakarak yıldızlar GS’den yana gibi görünüyor.”

“ASTROLOG MERAL’LER BİTMEZ”

Tahminin tutmasının ardından sosyal medyasından tekrar paylaşım yapan ünlü astrolog Nihan Urel, Meral Güven’e gönderme yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Astrolog Meral’ler bitmez. Bu kadın geçen sene de Fenerbahçe şampiyon olucak demişti. Seneye yine der, yine gündem olur. Bunun olayı belli gündeme gelsin yeter. Utanma yok. Pekii diğer fener diyip sonra kıvıranlar, astrolojiye dair asssla gökyüzüne bakmadan sadece gündeme bakıp konuşanlar ve de gündem olsun diye konuşanlar.”

asdasdadasda.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.