Ruhi Çenet'in YouTube kanalı 3. kez çalındı

Ruhi Çenet'in YouTube kanalı 3. kez çalındı
Ünlü Türk YouTuber Ruhi Çenet, YouTube kanalının üçüncü defa hacklenmesiyle karşı karşıya kaldı.

Ruhi Çenet, YouTube platformunda yaklaşık 9 milyon takipçiye sahip popüler bir içerik üreticisi, geçtiğimiz günlerde kanalının güvenlik ihlali yaşadığını ve izinsiz erişim sağlandığını bildirdi.

Ünlü YouTuber, geçtiğimiz günlerde kanalının çalındığına dair haberlere ithafen takipçilerini yanıltıcı içeriklere itibar etmemeleri konusunda uyardı ve kanalın kontrolünün kendisinde olduğunu açıkladı. Çenet, kanalının ilk hacklendiğinde, kanalındaki tüm içeriklerin silindiğini ve bu süreçte yaklaşık 300 bin abone kaybına uğradığını ifade etti. Ancak, yakın bir zamanda Çenet'in YouTube kanalı, yeni bir güvenlik zafiyetiyle daha karşı karşıya kaldı. Çenet'in kanalının hacklenmesinin ardından kanalın profil resminin ve adının değiştirildiği gözlemlendi.

gter.jpg

Ünlü YouTuber Ruhi Çenet, izleyicilerini şaşırtan bir video ile gündeme geldi. "Tebrikler, siz kazandınız!" isimli yayın, kısa bir süre içinde büyük ilgi topladı. Ancak, Çenet'in bu videosu, yayınlandıktan kısa bir zaman sonra kanaldan kaldırıldı. Bu durum sosyal medyada çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

bfv.jpg

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi Çenet, 20 Ekim 1990 tarihinde Aydın'da dünyaya gelen bir internet fenomeni ve oyuncudur. Çocukluk yıllarını Manisa ve Bandırma'da geçiren Çenet, üniversite eğitimini Hindistan'da tamamladı ve 2011 yılında Türkiye'ye dönüş yaptı.

YouTube platformunda "Ruhi Çenet Videoları" adı altında içerik üretmeye başlayan Çenet, bilgilendirici, eğitici ve öğretici videolarıyla tanınmaktadır. Bağımsız bir belgesel yapımcısı olarak da faaliyet gösteren Çenet, çok dilli yayın yapma becerisiyle de dikkat çekmektedir. İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce dillerinde içerikler üretmektedir. Ayrıca sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Ruhi Çenet, 2019 yılında Cansu Gizem Çenet ile evlenerek ve iki çocuk sahibi oldu.

Kendisi gibi YouTuber olan Sümeyra adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. Ruhi Çenet, aynı zamanda 2018 yılında YouTube Ödül Töreni'nden Gümüş Oynatma Butonu ödülünü almış bir isimdir. İçerik üreticiliğinin yanı sıra oyunculuk kariyerinde de "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" ve "Enes Batur Gerçek Kahraman" gibi yapımlarda rol aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.