Ünlü astrolog Dinçer Güner en büyük hayalini açıkladı

Ünlü astrolog Dinçer Güner en büyük hayalini açıkladı
İlk yarı finali dün gece yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nın heyecanına kapılan ünlü astrolog Dinçer Güner en büyük hayalini açıkladı.

Eurovision Şarkı Yarışması izleyen ve yarışmacılar hakkındaki fikirlerini anbean takipçileri ile paylaşan Dinçer Güner'den en büyük hayalini açıkladığı bir paylayım geldi.

Yaptığı astroloji yorumları ile sık sık ekranlara çıkan ünlü astrolog Dinçer Güner'in, mikrofon ve kameralara alışık olması nedeni ile en büyük hayali takipçiler tarafından olumlu karşılandı ve sayısız destek mesajı geldi.

Dinçer Güner, hayalinin Eurovisiyon Yarışmasını sunmak olduğunu söyledi. Güner paylaşımında bir gün Eurovision Şarkı Yarışması'nın Türkiye'de yapılacağını ve sunan kişinin kendisini olacağını yazdı.

Ünlü astrolog, yarışmayı sunamasa bile bir astroloji köşesi yapılması halinde yarışanların astroloji haritalarına bakarak eğlenceli bilgiler verebileceğini belirtti.

dincerguner.jpg

TÜRKİYE NEDEN EROVISION ŞARKI YARIŞMASINA KATILMIYOR?

Türkiye TRT'nin aldığı karar üzerine 2013'ten bu yana Eurovision'a katılmıyor. TRT katılmama kararının nedenini yeni kurallar yüzünden haksızlıklar yaşanması olarak açıklamıştı.

Daha önce izleyici oylamaları ile birincinin belirlendiği yarışmada 2011'den itibaren izleyici oylarının etkisi yarıya indirilmişti. Karar bazı ülkelerin bu nedenle daha şanslı olarak öne çıktığını yorumlarına neden olmuştu.

TÜRKİYE BİR KEZ BİRİNCİLİK BİR KEZ DE ÜÇÜNCÜLÜK KAZANDI

Türkiye ilk kez 1997 yılında dereceye girerek üçüncülük kazanmıştı. Yarışmaya Şebnem Paker, "Dinle" şarkısı ile katılmıştı.

2003 yılında ise Türkiye'nin yıldız sanatçılarından Sertap Erener'in seslendirdiği Everyway That I Can” şarkısıyla Türkiye'ye birincilik getirmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.