Ruken öğretmen can vermişti: Sürücü tutuklandı

Ruken öğretmen can vermişti: Sürücü tutuklandı

Diyarbakır'da, iki gün önce minibüs ile çarpışan otomobildeki öğretmen Ruken Aslan (31) hayatını kaybetti, yanındaki 3 kişi de yaralandı. Minibüs şoförü Y.M. (24) tutuklandı.

Diyarbakır-Elazığ kara yolu Avcısuyu mevkiinde 24 Mayıs öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs ile otomobil çarpıştı. Elazığ yönünden gelmekte olan Y.M. yönetimindeki 23 HS 709 plakalı, peynir yüklü minibüs, kavşaktan sol şeride dönmekte olan R.B. idaresindeki 34 DDS 608 plakalı otomobille çarpıştı.

665337f60f5e9610bc36f11b.webp

Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs, yol kenarındaki duraklara çarparak şarampole yuvarlandı. Otomobilde bulunan sürücü R.B. ile birlikte Ruken Aslan, M.B. ve M.Ş.U. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öğretmen Ruken Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aslan'ın cenazesi, otopsi işlemleri sonrasında yakınlarına teslim edilerek defnedildi. Kazaya karışan minibüs sürücüsü Y.M. ise gözaltına alınarak yapılan işlemlerin ardından tutuklandı.

665337f70f5e9610bc36f120.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.