Saç dökülmesini anında durduruyor: O malzeme ile saç gürleşiyor

Saç dökülmesini anında durduruyor: O malzeme ile saç gürleşiyor

Bir sosyal medya kullanıcısı eşi için hazırladığı saç bakım kürünün eşinde saç çıkardığını ve saçlarını gürleştirdiğini iddia etti.

Saç dökülmesi, ilerleyen yaşlarda ortaya çıkabilen en yaygın problemlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Eğer saç sağlığınıza dikkat etmediyseniz daha hızlı karşılaşbileceğiniz bu problem alternatif tıp sayesinde kimyasal yöntemlere gerek kalmadan veya medikal işlemlerle uğraşmadan da çözülebiliyor.


Bir sosyal medya kullanıcısı eşi için hazırladığı saç bakım kürünün eşinde saç çıkardığını ve saçlarını gürleştirdiğini iddia etti. Videonun içeriğinde maskeyi hazırlayan kadın, kasenin içerisine 2 yemek kaşığı çörek otu, 2 yemek kaşığı zeytinyagi 1 yemek kaşığı hint yağı 5 diş sarımsak ekleyerek bu malzemeleri bir karıştırdı. Karışımın 2 saat boyunca ağzı kapalı bir şekilde dinlendirilmesi ve ardından bezle süzülerek saçı sürülmesi gerektiği ifade ediliyor.

ekran.jpg

Öte yandan saç bakımına yönelik uygulanabilecek medikal tedavilerde bulunuyor. Saç tipinizi bildiğiniz takdirde saçınıza uygun şampuan kullanarak saçlarınıza uyguladığınız tedavileri destekleyebilirsiniz. Öte yandan bir uzman yardımı almak gerekiyor olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.