Sağlık Bakanı Kızılcık Şerbetinin o sahnesini paylaştı! Sosyal medyada paylaşarak teşekkür etti

Sağlık Bakanı Kızılcık Şerbetinin o sahnesini paylaştı!  Sosyal medyada paylaşarak teşekkür etti

Kızılcık Şerbeti dizisindeki sahne, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan teşekkür aldı.

Her Cuma akşamı Show TV ekranlarına gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, haftaya damgasını vurdu. Dizideki bir sahne, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dikkatini çekti. Bakan Koca, sahneyi X hesabından paylaşarak teşekkürlerini sundu.

DİZİDE YENİ SİSTEME ÖVGÜ

Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi bu hafta da reyting rekorları kırdı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde, Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve yeni başlayan Onaylı Randevu Sistemi de işlendi.

Dizinin söz konusu sahnesinde, Sevilay karakteri hastaneden döndü ve Onaylı Randevu Sistemi sayesinde sıra beklemeden tedavi olduğunu anlattı.

Ayrıca Sevilay karakteri, şu sözleri kullandı:

“Hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8'e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor”

O anlar, sosyal medyanın gündemine geldi.

BAKAN DA PAYLAŞTI

Kızılcık Şerbeti dizisinin Onaylı Randevu Sistemi sahnesini gören Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili X hesabında bir paylaşım yaptı. Koca, dizinin o sahnesine teşekkür etti ve “Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

fahrettin.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.