Makam odasındaki cephaneliğe soruşturma 'Bu fotoğraf sonu oldu'

Makam odasındaki cephaneliğe soruşturma 'Bu fotoğraf sonu oldu'

İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur'un makam odasında silah koleksiyonu sergilemesi ve lüks araç kullanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur'un makam odasında silah koleksiyonu sergilemesi ve lüks araç kullanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

HAKİM TABUR SİLAH KOLEKSİYONU İLE TEPKİ ÇEKTİ

İzmir Adliyesi'nde görevli Hakim Oktay Tabur'un, makam odasını adeta bir cephaneliğe çevirmesi ve lüks marka araç kullanması kamuoyunda tepki çekmişti. Tabur'un duvara dizdiği silahlarının önünde Hakimler Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanı ve yardımcılarıyla poz verdiği fotoğraflar da ortaya çıkmıştı. Fotoğrafta, Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) Teftiş Kurulu Başkanı Osman Nuri Yiğit, HSK Teftiş Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Şirin Işık ve Murat Gülaç da yer alıyordu.

hakimin-sov-cephaneligi-2.webp

ADALET BAKANI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olayla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ortaya çıkan fotoğraflar üzerine soruşturma başlatıldığını ve İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı yetkisinin Tabur'dan alındığını duyurdu.

yilmaz-tunc.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.